четвер, 24 березня 2016 р.

Модний дім 'Ralph and Russo' (укр. 'Ральф і Руссо')

Модний дім 'Ralph and Russo' (укр. 'Ральф і Руссо') спеціалізується на виготовленні люксової одягу від-кутюр, включаючи вечірні та коктейльні сукні та спеціальні наряди, створені для того, щоб відчувати себе чарівною на червоній доріжці. Бренд був створений в 2000-му році в Лондоні (London) Тамарою Ральф (Tamara Ralph) і Майклом Руссо (Michael Russo).


Народження кожної сукні марки 'Ralph and Russo' передують несхожі один на інший ескізи, намальовані від руки.Виробничий етап, що проходить в лондонському ательє компанії, витриманий в кращих традиціях від-кутюр. Робота з драпіруванням, форма, підгонка і прикраса бісером - все це робиться виключно вручну. Кожна сукня від 'Ralph and Russo', над створенням якої працюють сотні годин до 30 пар рук, виконана на замовлення.
Перевагу бренду 'Ralph and Russo' віддають багато знаменитостей з різних сфер, включаючи Бейонсе (Beyonce), Анжеліну Джолі (Angeline Jolie), Єву Лонгорію (Eva Longoria), Елізабет Херлі (Elizabeth Hurley), Пенелопу Крус (Penelope Cruz) і Келлі Брук (Kelly Brook).

Немає коментарів:

Дописати коментар